Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Uitgetest - Nip + Fab bestsellers


Als beautyfan weet ik hoe belangrijk het is om de juiste producten te vinden die je huid een echte boost geven. Onlangs heb ik enkele bestsellers van Nip + Fab uitgeprobeerd, en ik moet zeggen: ik ben onder de indruk! De producten die ik heb getest zijn de Hyaluronic Fix Extreme4 Jelly-oogpleisters, Retinol Fix Concentraat Extreme, Vitamine C Fix Concentraat Extreme, Ceramide Fix Nachtcrème en de Glycolic Fix Scrub. Elk product heeft zijn eigen unieke werking, en samen vormen ze een krachtige routine voor een stralende huid. Hieronder deel ik graag mijn ervaringen met jullie!

Hyaluronic Fix Extreme4 Jelly-oogpleisters: instant oppepper voor vermoeide ogen

Laten we eerlijk zijn, donkere kringen en wallen kunnen bij iedereen wel eens voorkomen, vooral na een korte nacht. Maar sinds ik de Hyaluronic Fix Extreme4 Jelly-oogpleisters gebruik, ziet mijn huid er frisser en uitgerust uit, zelfs op mijn drukste ochtenden. Deze oogpleisters zijn doordrenkt met vier krachtige vormen van hyaluronzuur, die de huid rond de ogen direct hydrateren en voller doen lijken.


Daarnaast bestaan ze uit een verkoelende geleitextuur die onmiddellijk kalmeert en verzacht, waardoor je ogen er wakker uitzien en aanvoelen. Na slechts tien minuten voelt de huid zachter en minder gezwollen aan. Een extra bonus: ze blijven goed op hun plek zitten en zijn super verfrissend! Ik gebruik ze 's morgens als ik net opsta, en intussen boterhammen smeer of mezelf klaarmaak. Daarnaast zijn ze ook biologisch afbreekbaar!


Vitamine C Fix Concentraat Extreme 15%: boost je gloed

Iedereen wil een stralende huid, en het Vitamine C Fix Concentraat Extreme 15% heeft me daarbij geholpen. Dit krachtige vitamine C-serum is speciaal ontwikkeld om de huid te verhelderen en pigmentvlekken te verminderen. Wat ik meteen merkte, is hoe fris en stralend mijn huid eruitzag na een week gebruik. De lichte formule is ideaal voor ’s ochtends en werkt perfect onder make-up. Het geeft je huid net die extra glow die je nodig hebt om je de hele dag stralend te voelen.

Zeker als je het combineert met de Retinol, gebruik je het best enkel 's avonds, en kies je ervoor om nadien nog een SPF op te brengen.


Glycolic Fix Scrub: exfoliatie voor een gladde en stralende huid

Een goede exfoliatie is essentieel voor een stralende huid, en de Glycolic Fix Scrub doet precies dat. Deze scrub bevat glycolzuur, een favoriet als het gaat om het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de huidtextuur. Wat ik zo fijn vind aan deze scrub, is dat hij effectief is zonder mijn huid te irriteren. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ziet mijn teint er meteen helderder uit. 

Ik gebruik hem ongeveer een à twee keer per week, en kan zowel 's morgens als 's avonds. Je gebruikt een gezichtsscrub na het reinigen en voor andere skincare producten. Ik gebruik het gewoon onder de douche.


Retinol Fix Concentraat Extreme 10%: anti-aging op zijn best

Retinol is een heilig ingrediënt in de wereld van anti-aging, en het Retinol Fix Concentraat Extreme 10% van Nip + Fab heeft mijn huid niet teleurgesteld. Ik begon langzaam, want dit is een krachtig serum, maar na een paar weken gebruik zag ik al geweldige resultaten. Mijn huid voelde gladder aan, fijne lijntjes werden minder zichtbaar en mijn teint werd duidelijk egaler. Het serum trekt snel in en heeft een lichte textuur, wat fijn is als je geen dikke lagen op je gezicht wilt. Een klein beetje is genoeg voor je hele gezicht, wat betekent dat het flesje ook nog eens lang meegaat.

Ik gebruik het 's avonds vlak voor het slapengaan, twee à driemaal per week. Niet vergeten nadien nog een nachtcréme aan te brengen. 


Ceramide Fix Nachtcrème 12%: herstel en hydrateer in je slaap

Na een dag vol actieve serums en behandelingen is het belangrijk om je huid te laten herstellen, en daar komt de Ceramide Fix Nachtcrème 12% om de hoek kijken. Deze rijke, maar niet vette nachtcrème zit boordevol ceramiden die helpen je huidbarrière te herstellen en vocht vast te houden. Wat ik geweldig vind, is hoe mijn huid er 's ochtends gevoed en gezond uitziet, zonder een vettig gevoel. Deze crème is vooral perfect voor mensen met een droge of beschadigde huid die wel wat extra hydratatie kunnen gebruiken, maar ook als je huid gemengd is, zoals de mijne, voelt het heerlijk aan.


Nadat ik deze vijf producten van Nip + Fab heb getest, kan ik met zekerheid zeggen dat ik fan ben van het merk. Ze hebben allemaal hun eigen unieke voordelen, en samen vormen ze een complete skincare-routine die mijn huid er stralend en fris laat uitzien. 

Heb jij al ervaring met deze Nip + Fab producten? Laat me weten welke jouw favoriet is in de comments!

Nip + Fab te koop bij oa. Kruidvat of de website van Nip+Fab

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier