Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Mijn ervaring met Biotherm's Blue Peptides en andere favorieten


Als skincare-liefhebber vind ik het geweldig om nieuwe producten uit te proberen die écht een verschil maken voor mijn huid. Laatst kreeg ik de kans om enkele producten van Biotherm te testen, waaronder de Blue Peptides Uplift Day Cream & Night Cream, de Waterlover Sun Milk SPF 30, het Life Plankton Elixir Serum en het Force Supreme Blue Serum, dat mijn man voor me heeft getest. Ik deel hier graag mijn bevindingen van deze producten met jullie.

Blue Peptides Uplift Cream Day & Night – Stralende huid, 24/7

De Blue Peptides Uplift Cream Day dagcrème belooft de huid steviger en gladder te maken, met zichtbaar gelifte contouren naarmate je het langer gebruikt. Wat mij meteen opviel, is de heerlijke, lichte textuur die snel intrekt en niet vettig aanvoelt. Dit maakt het ideaal om onder make-up te dragen. Na enkele weken merkte ik dat mijn huid er frisser uitzag, vooral op plekken zoals mijn jukbeenderen en kaaklijn.


Na consistent gebruik merk je ook echt een liftend effect, vooral bij fijne lijntjes en rimpels. Als je op zoek bent naar een dagcrème die je huid een directe boost van frisheid geeft én werkt op lange termijn, dan is dit zeker een aanrader.

De Blue Peptides Uplift Cream Night nachtcrème is de perfecte aanvulling bij de dagcrème en voelt een tikkeltje rijker aan, wat fijn is voor 's nachts. Ik werd wakker met een voelbaar gehydrateerde en zachte huid. Ik had het idee dat mijn huid na verloop van tijd voller en steviger aanvoelde.


Waterlover Sun Milk SPF 30 РBescherming ̩n duurzaamheid in ̩̩n flesje

De Waterlover Sun Milk SPF 30 was mijn go-to voor zonbescherming tijdens de zomervakantie. Wat me meteen opviel, is hoe licht en niet-plakkerig de textuur is. Het smeert soepel uit en laat geen witte waas achter, wat het perfect maakt voor dagelijks gebruik.

Wat ik helemaal geweldig vond, is dat deze zonnecrème oceaanvriendelijk is. De formule is biologisch afbreekbaar en de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. Daarnaast was ik ook heel enthousiast over de milde, aangename geur en het feit dat het geen zwaar of vettig gevoel achterlaat op de huid, zelfs niet na meermaals te gebruikten op een zonnige dag. 

Hij is trouwens ook beschikbaar in SPF 50, en ook de Oligo-Thermal After-Sun Milk van het merk is echt een aanrader. Hij gaat de huid echt gaan voeden, en kan zowel voor het lichaam als het gezicht gebruikt worden.


Life Plankton Elixir Serum – De kracht van herstellende ingrediënten

Dit product was voor mij dé uitblinker. Het Life Plankton Elixir Serum is een krachtig herstellend serum dat belooft de huid te regenereren en te versterken, en ik kan bevestigen dat het zijn beloftes waarmaakt. Dit serum heeft een lichte, bijna waterachtige textuur, waardoor het supersnel in de huid trekt. Na slechts een paar dagen gebruik zag ik al een duidelijk verschil: mijn huid voelde soepeler, voller en zag er gezonder uit.

Wat me vooral aantrok in dit serum is het Life Plankton, een uitzonderlijk en uniek levende probiotica bestaande uit 35 voedingsstoffen die een goede affiniteit heeft met de huid, en bekend staat om zijn helende eigenschappen. Het helpt de huid intensief te herstellen en tekenen van huidveroudering tegen te gaan.  Het serum bevat een hoge concentratie van het exclusieve Biotech Plankton, namelijk 5%, gecombineerd met Vitamine CG en Hyaluronzuur, voor een zichtbaar jongere en stralendere huid.


Force Supreme Blue Serum – Mijn man’s ervaring

Dit serum is speciaal ontwikkeld voor mannen, en ik kon mijn man overtuigen om het uit te testen. Het Force Supreme Blue Serum richt zich op tekenen van huidveroudering en helpt de huidstructuur te versterken en te egaliseren. Na een paar weken merkte hij dat zijn huid er gladder en minder dof uitzag. Hij vond het serum makkelijk in gebruik en waardeerde dat het snel introk zonder een vettig laagje achter te laten. Voor mannen die op zoek zijn naar een effectieve anti-aging routine, is dit serum zeker een aanrader!

De producten van Biotherm hebben me absoluut positief verrast. De Blue Peptides Uplift Cream producten (dag en nacht) zorgden voor een voelbare verbetering in de stevigheid en uitstraling van mijn huid, terwijl de Waterlover Sun Milk niet alleen mijn huid beschermde, maar ook vriendelijk was voor het milieu. Het Life Plankton Elixir Serum is voor mij persoonlijk de ster van de show, en mijn man was tevreden met de resultaten van het Force Supreme Blue Serum.

Ben je op zoek naar effectieve producten die niet alleen je huid een boost geven, maar ook duurzaam zijn, dan zijn deze Biotherm-producten absoluut het proberen waard!

Hebben jullie deze al geprobeerd?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier