Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: mijn favoriete producten van Wondr


Vandaag laat ik jullie graag kennismaken met het Belgische beautymerk WONDR. Het is een heerlijk merk dat zich volledig toelegt op het creëren van milieuvriendelijke verzorgingsproducten. Van shampoo bars en conditioners tot andere heerlijke huidverzorgingsproducten, bij WONDR draait alles om natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Wat WONDR zo bijzonder maakt, is dat hun producten 100% veganistisch zijn en volledig vrij van plastic en palmolie. Elk product wordt met liefde ontworpen, met respect voor zowel jouw gezondheid als voor de natuur. Dankzij de pure, natuurlijke ingrediënten bieden ze niet alleen de beste verzorging voor je lichaam, maar dragen ze ook bij aan een schonere planeet. 

Ik ken het merk al even, maar deze zomer dook ik iets dieper in het gamma want de producten zijn zo veelzijdig, dat het ook perfecte bondgenoten zijn tijdens de warme zomerdagen. Ik heb uiteraard enkele favoriete producten, en geuren, en deel dus graag mijn favorieten met jullie.

Een van de eerste producten waar het merk mee op de markt kwam, waren de WONDR-bars. Van Facewash bars en Shower bars tot shampoo- en conditioner bars. Ik was er vroeger altijd wat sceptisch over, maar zodra ik deze van WONDR voor het eerst gebruikte, was ik direct fan. Ze schuimen ook echt heel fijn, mijn huid en haar voelen echt zacht aan.


Voor de zomer vind ik de Ocean Breeze Shampoo bars en conditioner bar echt geweldig! Ze bevatten echt zeezout, wat zorgt voor extra volume en je haren reinigt van overtollig vet. De shampoo bar bevat ook kokosolie die het haar dan weer zijdezacht maakt. De conditioner bar bevat zonnebloemolie, die het haar hydrateert en laat glanzen, terwijl het ook helpt tegen pluizig haar, en havermout, die beschadigd haar echt gaat helpen herstellen en daarnaast ook ongelofelijk zacht gaat maken. Je hoort het, de ideale formule tijdens de zomer! 

Van de Showers Bars hebben ze heel wat fijne geuren, mijn ultieme favoriet voor de zomer is de Apricot Dreams. Een heerlijke fruitige geur, en bevat oa. arganolie en shea butter die zorgen voor een intense hydratie, maar ook aloë vera die echt verkoelend werkt en gevoelige huid gaat kalmeren. Het is ook een product uit de sensitive lijn, dus geschikt voor alle huidtypes! 


Leuk nieuws ook voor de bars, je kan je je shower & shampoo bars overal mee naartoe nemen dankzij de nieuwe travel case! Het bewaardoosje bevat een ingebouwd druipbakje en laat dus je bars volledig drogen waar je ook bent.

Nog eentje die ik overal mee naartoe neem, is de lippenbalsem. Ook ideaal voor de zomer, want hij bevat een SPF, maar zit ook bomvol natuurlijke ingrediënten, die zorgen voor hydratatie en voeding. Zo bevat deze Vitamine E, een antioxidant die vochtverlies voorkomt en je lippen lang zacht en soepel houdt. Daarnaast ook Amandelolie, Wonderolie en Shea Butter, 3 ingrediënten die gaan voeden en hydrateren.


Als laatste twee van mijn favoriete sticks, namelijk de Repair Body Butter Stick en de Overnight Repair Glow. De Repair Body Butter Stick is echt geweldig bij een droge, schrale huid. Deze solid body butter herstelt en versterkt je huid, met als resultaat een gladde en zachte huid. Je kan de stick echt over je hele lichaam gaan gebruiken en zo genieten van langdurige hydratatie. Hij bevat oa. Hennepolie en cacoaboter. Kan dus ook echt als een aftersun gebruikt worden. 


Overnight Repair Glow is een leave-on gezichtsmasker. Breng het masker aan voor het slapengaan en spoel het ‘s ochtends af. Hij bevat antioxidanten zoals vitamine E, C en blauwebessenextract, die de huid gaan verfrissen en verstevigen, terwijl shea butter diep hydrateert. Het resultaat van dit gezichtsmasker: een heerlijk gevoed, streelzacht en super beschermd gelaat. Ideaal dus ook na een hele dag in de zon.

Zo, dit waren mijn zomerfavorieten! Kennen jullie het merk WONDR al?

Neem zeker een kijkje op de website van WONDR om het volledige gamma te ontdekken! 

Dit artikel bevat affiliate links wat jou niks kost, maar wanneer jij via deze links reserveert of iets aankoopt, steun je ons werk.