Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: Van brunch tot diner - jouw gids voor de perfecte tafelsetting


Er is iets magisch aan een mooi gedekte tafel. Of het nu gaat om een uitgebreide brunch, een gezellige lunch of een sfeervol diner, de juiste serviezen kunnen je etentje naar een hoger niveau tillen. Serviezen zijn immers meer dan alleen functionele items; ze zijn een verlengstuk van je stijl en smaak. Het is niet voor niets dat veel mensen, net als ik, een passie hebben voor het verzamelen van serviezen. Ik ga ook altijd op zoek naar unieke stukken, dus kijk ook heel vaak op vakantie in vintageshops waar ik meestal wel met iets naar huis ga! 

Beauty: mijn favoriete producten van Wondr


Vandaag laat ik jullie graag kennismaken met het Belgische beautymerk WONDR. Het is een heerlijk merk dat zich volledig toelegt op het creëren van milieuvriendelijke verzorgingsproducten. Van shampoo bars en conditioners tot andere heerlijke huidverzorgingsproducten, bij WONDR draait alles om natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Wat WONDR zo bijzonder maakt, is dat hun producten 100% veganistisch zijn en volledig vrij van plastic en palmolie. Elk product wordt met liefde ontworpen, met respect voor zowel jouw gezondheid als voor de natuur. Dankzij de pure, natuurlijke ingrediënten bieden ze niet alleen de beste verzorging voor je lichaam, maar dragen ze ook bij aan een schonere planeet.