Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: Breng de zomer naar binnen


Velen onder ons voelen bij de eerste lentekriebels de noodzaak om met de grote lenteschoonmaak te beginnen, maar het is even goed als je dat pas in de vroege zomer voelt, net als ik. Dus laat de frisse wind van de zomer maar waaien door je huis en breng de ‘summer vibes’ tot in je huis. De zomer is het ideale seizoen om een frisse bries door je huis te laten waaien. Hoe je dat doet, lees je hier.

Interieurshoppen

Stelen met je ogen. Het is één van de belangrijkste tips wanneer je zelf aan de slag wilt gaan om de zomer in je huis te brengen. Ben je ook in de ban van interieur, dan zijn de mogelijkheden oneindig. Uiteraard zijn er veel woonprogramma’s die inspirerend werken om je eigen kamers aan te pakken. Ook online zijn er oneindig veel voorbeelden te vinden. Je kan dus het beste eerst je stijl bepalen om daarna gericht de interieurs van je dromen te bewaren.

Wil je volop profiteren van een lichte en luchtige kamer, dan moet je er zeker eens aan denken om voor een andere raambekleding te kiezen. Ga zeker eens online rondneuzen door in een zoekmachine de kernwoorden ‘zwarte shutters raam in te geven. Je zal versteld staan van de vele voorbeelden die een kamer meteen een heel andere look geven. Shutters stralen moderniteit uit en zien er langs de straatkant ook nog eens aantrekkelijk uit. Je kan het licht perfect regelen en filtert zo eventuele inkijk. 

Zomer in je keuken

Er zijn vandaag heel wat leuke accessoires op de markt om je landelijke keuken te pimpen voor de zomer. Wat dacht je van een glazen bokaal met kraantje dat je dagelijks vult met gearomatiseerd water. Voeg limoenen of citroenen aan bronwater toe en laat het enkele uren staan. Daarna kan je de hele dag genieten van verfrissing.


Heb je nog niet meteen de keuken van je dromen kunnen realiseren, dan kun je toch met minder ingrijpende elementen je keuken een boost geven. Denk hierbij aan nieuwe gordijnen die lekker veel licht doorlaten, een likje verf op de muur, nieuwe wandtegels, …

Alles wat je keuken lichter maakt, is sowieso een goede optie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichtarmatuur uit riet, vier nieuwe stoelen met een ecru bekleding, een reeks voorraadpotten in een lichte kleur. Het zijn allemaal mogelijkheden om een zomerse bries door je keuken te laten waaien. Waar wacht je nog op?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Veneta. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier