Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: 9 tips wat te doen in Dordogne, Frankrijk


Dordogne, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, is een regio die bekend staat om zijn prachtige landschappen, historische kastelen en pittoreske dorpjes. Of je nu houdt van avontuur, geschiedenis of gewoon wilt genieten van het Franse platteland, Dordogne heeft voor ieder wat wils. Wij trokken er vorige zomer een weekje naartoe met onze campervan, en verbleven trouwens op de mooiste camping. Zoek de beste camping voor uw vakantie in Frankrijk! Hier zijn enkele van de leukste activiteiten en bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je bezoek.

Home: Breng de zomer naar binnen


Velen onder ons voelen bij de eerste lentekriebels de noodzaak om met de grote lenteschoonmaak te beginnen, maar het is even goed als je dat pas in de vroege zomer voelt, net als ik. Dus laat de frisse wind van de zomer maar waaien door je huis en breng de ‘summer vibes’ tot in je huis. De zomer is het ideale seizoen om een frisse bries door je huis te laten waaien. Hoe je dat doet, lees je hier.

Travel: 7 must do's in Murcia, Spanje


Vorig jaar tijdens de zomervakantie besloten we last-minute een reis naar Murcia, Spanje te boeken. We kochten goedkope vliegtickets naar Alicante met TUIfly, vertrokken via Oostende wat het supermakkelijk en snel maakte vanuit Gent, en kozen ervoor om een auto te huren in Spanje om de prachtige regio te verkennen. Murcia bleek een verborgen parel te zijn, vol adembenemende landschappen, historische bezienswaardigheden en gezellige steden. Hieronder deel ik onze top 7 activiteiten in Murcia die je niet mag missen tijdens jullie bezoek!